fredag 28 september 2018

Köpläge?

Om du är aktieägare i elbilstillverkaren Tesla har du förmodligen läst nyheten om att amerikanska finansinspektionen vill stämma Elon Musk eftersom han skrev på Twitter att han vill göra Tesla privat istället för börsnoterat. Jag äger inte Tesla men funderar på att köpa in Tesla till portföljen nu efter det här kommande kursfallet. Tesla föll ca 12% i efterhandeln.

Jag tror Tesla kommer ha en bra framtid framför sig, även om inte Elon Musk sitter som CEO för bolaget. Elon Musk har såklart varit viktig för Tesla men det finns säkerligen fler kompetenta medarbetare på bolaget som kan fortsätta driva bolaget framåt. Om jag köper in Tesla så bör det bli en bra affär på 5+ års sikt.

Hur tänker du kring Tesla?

1 kommentar:

 1. Mitt namn är Lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex-man tillbaka med sin magiska och kärleksspell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Drsaguru email på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen. och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i din relation.och hans också perfekt i
  1 LOVE SPELL
  2 WIN EX BACK
  3 FRUKTER AV WOMBEN
  4 PROMOTION SPELL
  5 SKYDDSPEL
  6 BUSINESS SPELL
  7 bra jobbspel
  8 LOTTERY SPELL och CASE CASE SPELL.

  SvaraRadera